Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Verejná Wi-Fi sieť v našej obci.

Dátum: 14.09.2020
Autor: Starosta obce
Počet videní: 1268
Verejná Wi-Fi sieť v našej obci.

WiFi4EU máme vďaka podpore grantu Európskej únie. 

V našej obci máme vybudovanú verejnú Wi-Fi sieť, ktorá je pripravená na pripojenie do internetu vo verejných priestoroch našej obce.

Bezplatné pripojenie môžu občania využívať v týchto priestoroch:

Vnútorné priestory: Obecný úrad, Kultúrny dom, Hasičská zbrojnica

Vonkajšie priestory: Okolie budovy Obecného úradu a Kultúrneho domu, dolná autobusová zastávka, multifunkčné ihrisko, okolie Hasičskej zbornice, okolie kostola

Vybudovanie verejnej WiFi siete máme vďaka finančnej podpore z grantu Euróspekj únie Wifi4EU, ktorý sme dodstatali vo výške 15000 €. 

Tento projekt technicky realizovala spoločnosť Slovak Telekom, a.s. na zariadenia Cisco Meraki. V rámci projektu je vybudovaná menežovaná WiFi sieť s piatimi bodmi vo vonkajších priestoroch a ôsmimi vnútorními bodmi pripojenia.

Pre pripojenie do verejnej WiFi siete stačí úvodné potvrdenie a súhlas s podmienkami používania. Pripojiť sa k sieti je veľmi jednoduché. Po pripojení Vás systém presmeruje na web stránku obce, kde nájdete užitočné a aktualizované informácie o dianí v našej obci. 

Prajem občanom našej obce pohodlné využívanie pripojenia a radosť z komfortu, ktorý WiFi sieť cez projekt WiF4EU prináša.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.