Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Rezervujte sa na plošné testovanie na COVID-19

Dátum: 23.10.2020
Autor: Starosta obce
Počet videní: 3154
Rezervujte sa na plošné testovanie na COVID-19

Rezervujte si dátum a čas testovania

REZERVÁCIA TERMÍNU JE UŽ UKONČENÁ. VŠETKY TERMÍNY SÚ UŽ BOHUŽIAĽ OBSADENÉ.
Pre OBYVATEĽOV TEPLIČKY je testovanie naďalej zabezpečené bez rezervácie.

Rezervačný formulár obce Teplička

V našej obci máme šesť pozitívnych prípadov s COVID-19, jedna osoba je v nemocnici vo vážnom stave, dve osoby majú Korona vírus bez príznakov. Pre Korona vírus je zatvorená škola, škôlka, v karanténe je Obecný úrad a jeho zamestnanci. Sám som si prešiel karanténou a testovaním, čakaním na výsledok, s obavami ako bude. Korona vírus je neviditeľný a často bezpríznakový. Testovaním vieme identifikovať osoby, ktoré sú šíriteľmi vírusu a o tom vôbec nevedia a nemôžu za to.

Príďte na testovanie! Aby sme sa navzájom nevedomky neohrozovali, aby sme nemali našich najbližších, susedov, priateľov, občanov v kritickom zdravotnom stave, aby sme nemuseli podstupovať karanténu, aby sme nemuseli zatvárať školu, škôlku, Obecný úrad, aby sme konečne žili normálny život v našej krásnej obci Teplička!

Celoplošné testovanie obyvateľov Slovenska sa v prvej fáze uskutoční od 31. októbra do 1. novembra 2020, od soboty do nedele. Celoplošné testovanie pomôže zachytiť skryté ohniská nákazy a spomaliť šírenie vírusu, vďaka čomu získajú naši lekári čas a priestor na to, aby sa postarali o chorých. Tým, že sa prídeme otestovať, zistíme nielen svoj vlastný stav, ale teda pomôžeme ochrániť aj svojich blízkych a ľudí v širšom okolí.

Viac o testovaní na Slovensku: https://www.somzodpovedny.sk/ 

V našej obci sme pre organizáciu obyvateľov na testovaní pripravili jedinečný rezervačný formulár, ktorý umožňuje registráciu osôb na testovanie v 5 minútových intervaloch. Na jeden termín sa môžu registrovať najviac dve osoby - je možné vytvoriť dve registrácie v jednom termíne.

Rezervačný formulár je veľmi jednoduchý a registrácia je dosť rýchla. Je dôležité, aby sa dali testovať obyvatelia v čo najväčšom počte a aby bola organizácia testovania a priebeh testovania bez rizík. Preto je potrebné správne načasovať testovanie každej osoby.

Rezervačný formulár nájdete aj na stránke obce Teplička v časti:  OBEC --> Rezervačný formulár na testovanie COVID-19

Rezervovať si termín môžete online cez rezervačný formulár, alebo nám zavolajte na Obecný úrad, 053 4411223, a pracovníčky obce Vám termín zarezervujú.

Peter Lačný, starosta obce Teplička

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.