Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nová mobilná aplikácia obce Teplička

Dátum: 30.08.2022
Autor: Starosta obce
Počet videní: 477
Nová mobilná aplikácia obce Teplička

Aplikácia je prepojená s web stránkou obce

V spolupráci s dodávateľom web stránky obce sme pripravili a spustili novú mobilnú aplikáciu obce Teplička

Prečo sme pôvodnú aplikáciu nahradili novou? Terajšia mobilná aplikácia obce Teplička je občanmi veľmi využívaná, ale nie je prepojená priamo s web stránkou obce. Často sa stáva, že na web stránke a v aplikácii nájdete rôzne informácie, v aplikácii neaktualizované. Publikovať informácie na dve rôzne miesta je neefektívne a často preto  dochádzalo k ich chybnému zverejneniu.

PREPOJENIE S WEB STRÁNKOU A NOVÉ FUNKCIE

Vďaka novej mobilnej aplikácii obce Teplička budete informovaní o dianí v našej obci a dôležité informácie budete mať vždy po ruke.

Nová mobilná aplikácia je priamo prepojená s web stránkou obce, preto je jednoduchšia a prehľadnejšia. Všetky informácie z obce uverejňujeme na jednom mieste a pre Vás budú dostupné cez web stránku obce www.teplicka.sk a cez novú mobilnú aplikáciu. 

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA

Pre spojazdnenie tejto aplikácie je potrebné si nainštalovať novú mobilnú aplikáciu do Vášho mobilného telefónu. Odkaz na jej stiahnutie nájdete na web stránke Teplička v hornej časti, vedľa kolónky Prihlásenie a Hľadať je aj kolónka Android a iPhone

Kliknutím na tieto odkazy si viete túto novú mobilnú aplikáciu nainštalovať do vášho mobilného zariadenia.

Prajeme Vám príjemné využívanie novej mobilnej aplikácie na Vašom mobilnom zariadení.

 

Poznámka: pôvodnú mobilnú aplikáciu budeme aktualizovať len do konca roka 2022, preto si ju odinštalujte a nahraďte touto novou aplikáciou.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.