Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Olympijsky deň detí Materských škôlok

GALÉRIA
Dátum: 24.05.2022
Autor: Lucia Dorocáková
Počet videní: 1831
Olympijsky deň detí Materských škôlok

25.5.2022 - futbalové ihrisko obce Teplička

Naša obec Teplička sa stala organizátorom tohtoročného Olympijského dňa detí Materských škôlok, ktorý sa uskutoční 25.5.2022 na futbalovom ihrisku obce.

Pre našu obec je to veľká česť, že môžeme v našej obci organizovať takéto regionálne podujatie, na ktorom sa zúčastnia deti a ich učitelia z 27 Materských škôlok okresu.

Spolu 162 detí bude súťažiť v súťažných disciplínach ako je beh, skok do diaľky a súťaž v hode.

V úvode bude slávnostné zapálenie olympijského ohňa, ktorý spolu s deťmi zapália naši významní športoví rodáci Kamil Zekucia – hráč FK Spišská Nová Ves, Michal Tekáč – kapitán OŠK Teplička a Janka Zekuciová – úspešná rozhodkyňa futbalových zápasov.

Pre deti budú pripravené aj sprievodné akcie, na ktorých sa budú môcť zabaviť, ako vozenie na poníkoch, skákací hrad, športové hry či pristavenie vozidla miestnych hasičov.

O organizáciu sa budú starať učiteľky z materských škôlok a organizátori podujatia:

Obec Teplička

Základná škola s Materskou školou v Tepličke

Spoločný školský úrad Smižany

Centrum voľného času Adam

Všetkých deťom Materských škôlok, ich zástupcom a predstaviteľom samospráv miest a obcí prajeme príjemné strávené chvíle, veľa športových úspechov a zážitkov na Olympijskom dni detí Materských škôlok 2022 u nás na Tepličke.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.